L’excursionista de Bigues

Amb motiu dels monogràfics que El 9 Nou sol dedicar a les festes majors dels diferents pobles del Vallès Oriental, en el que correspon a la població de Bigues s’ha interessat pels actes relacionats amb en Francesc Maspons i Anglasell i l’anomenat Any Maspons, i dins d’aquests actes, pels que fan referència a la part en la que nosaltres ens hem implicat, concretament en la vessant excursionista del personatge.

20170623El9NouFrancescMaspons

El dimecres dia 28 de juny a dos quarts de set de la tarda a la Sala Pau Joan Hernández de la Biblioteca de Bigues i Riells presentem, dins els actes de la Festa Major de 2017, el nostre granet de sorra en l’Any Maspons, que són les tres rutes que proposem, de menor a major grau de dificultat, per homenatjar la figura (excursionista) d’aquest nostre veí i pioner i impulsor de l’activitat que més ens agrada fer.

 

Hi ha 8 comentaris

  1. […] Ahir dimecres dia 28 de juny, el Grup Excursionista de Bigues i Riells va presentar, conjuntament amb l’Ajuntament de Bigues i Riells, les Rutes Maspons, que s’engloben dins els actes de l’Any Maspons que organitza el consistori i que commemoren el cinquantè aniversari de la mort d’en Francesc Maspons i Anglasell. […]

    M'agrada

Deixa un comentari