Nocturna de la Festa Major de Riells del Fai 2019

20190802NocturnaRiells
Instagram GEBRACB

Com és costum en el programa de Festa Major de Riells del Fai, s’inclou una petita passejada nocturna pels encontorns del poble riellenc.

Per a nosaltres ha estat un honor que l’organització de la Festa Major de Riells ens hagi fet confiança a l’hora de preparar el traçat de la nocturna d’enguany, proposta que vam recollir amb il·lusió.

El recorregut, sense dificultats tècniques especials, ha estat de poc més de tres quilòmetres i mig que la cinquantena de caminaires presents, molts d’ells nens, han trigat al voltant d’una hora en fer-lo. Els passos del riu han estat tot un  atractiu pels nens i el soroll de l’aigua una agradable música de fons.

No volem acabar aquesta petita ressenya sense agrair la col·laboració de la Policia Local i de Protecció Civil de Bigues i Riells per tal de controlar la situació en els punts que podien ser més conflictius de l’itinerari, com és la cruïlla de la Parada, la cadena que hi ha al Molí de la Pineda i, finalment, el creuament de l’Avinguda de Sant Vicenç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s